Ontwikkelen van een website

Geplaatst op: 14-10-2013

Het ontwikkelen van een website verloopt in een aantal stappen. Nulledscripts kan u hierbij ondersteunen en helpen. Het bezit van een goede website is van groot belang voor elke webontwikkelaar of onderneming. Dit is namelijk het online contactpunt voor uw klanten en doelgroep. Een klant beoordeeld in een oogopslag of uw website betrouwbaarheid, door alleen al te kijken naar het design. Dit is dus een belangrijk aandachtspunt.

Basis ontwerp

Een website ontwikkelen begint met het maken van een klikmodel. Hierin wordt de structuur bepaald en worden verschillende functies ingebouwd die het gebruik van uw website eenvoudig maken voor bezoekers. Daarnaast moet het logisch zijn. Het functioneel model is de basis voor een grafisch ontwerp. Dit is het design, waar de klant over oordeelt, ook wel de uitstraling.

HTML/CSS en CMS

Door HTML en CSS codes te gebruiken, kan een internetbrowser uw website op het scherm weergeven. Hierdoor worden de pagina's werkzaam en te bekijken op uw computer. Belangrijk hierbij is het rekening houden van de ondersteuning van elke browser. Hierin kan Nulledscripts u ondersteunen. Het is handig voor u om uw website zelf te kunnen beheren, zonder technische voorkennis. Hiervoor kan een CMS systeem worden geïnstalleerd, waardoor u eenvoudig zelf aanpassingen kunt doorvoeren.

Zoekmachine optimalisatie

Om te zorgen dat uw website hoog scoort bij zoekactiviteiten, is SEO een belangrijk onderwerp. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Door uw website zo optimaal mogelijk te maken, verhoogt u de vindbaarheid waardoor u meerdere bezoekers trekt die gericht op uw zoektermen zoeken.